We Fix It!

Afspraak inplannen?

Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Geeft u ook uw gewenste dag en tijdsindicatie aan wanneer wij contact met u kunt opnemen om een afspraak in te kunnen plannen.

Ingevuld? Wat kunt u verwachten?

1 - Formulier

U vult dit formulier in en omschrijft de reden om een afspraak in te planen. Het hebben van een videocall behoort tot de mogelijkheden,

2 - Opname

Nadien u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, zal een van onze adviseurs contact met u opnemen. We zullen samen met u op locatie het project in kaart brengen.

3 - Offerte

Op basis van uw project gaan wij aan de slag samen met onze aannemers. Binnen het afgesproken tijdsbestek bieden wij u een vrijblijvende offerte aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In de meeste gevallen bellen wij u op, maar het kan ook voorkomen dat wij u mailen om eerst een belafspraak in te plannen. Vervolgens nemen wij uw aanvraag voor een opname door en plannen we een afspraak in op locatie met een van onze adviseurs.

Nee, er worden vooraf geen kosten in rekening gebracht. Wij streven naar een hoogst haalbare service en daar behoren naar onze mening geen vooraf gemaakte kosten bij. 

De offerte die wij u aanbieden heeft een geldigheidsduur van 14 dagen. In veel gevallen proberen wij een contact moment in te plannen, in het geval dat wij u eventueel van meer informatie kunnen voorzien.

De algemene voorwaarden kunt u HIER vinden.

Laten we een afspraak inplannen!