We Fix It!

Heeft u een klus?

We Fix It! Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen.

Let op! Bestandsformaat jpg en pdf (totaal max 5 MB)

Ingevuld? Wat kunt u verwachten..

1 - Formulier

U vult dit formulier in en omschrijft de klus. Heeft u foto's van wensen en ruimtes van de desbetreffende klus? Upload deze s.v.p.

2 - Opname

Nadien u het formulier heeft ingevuld en verstuurd, zal een van onze adviseurs contact met u opnemen. We zullen samen met u op locatie de klus inventariseren.

3 - Offerte

Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag samen met onze aannemers. Binnen 7 werkdagen bieden wij u een vrijblijvende offerte aan.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. In de meeste gevallen bellen wij u op, maar het kan ook voorkomen dat wij u mailen om eerst een belafspraak in te plannen. Vervolgens nemen wij uw aanvraag voor een opname door en plannen we een afspraak in op locatie met een van onze adviseurs.

Nee, er worden vooraf geen kosten in rekening gebracht. Wij streven naar een hoogst haalbare service en daar behoren naar onze mening geen vooraf gemaakte kosten bij. 

De offerte die wij u aanbieden heeft een geldigheidsduur van 14 dagen. In veel gevallen proberen wij een contact moment in te plannen, in het geval dat wij u eventueel van meer informatie kunnen voorzien.

De algemene voorwaarden kunt u HIER vinden.

Laten we een afspraak inplannen!