We Fix It!

Erbeva Construction

Directe Ondersteuning

Loodgieter

Bij lekkage of verstopping

Elektricien

Bij stroomuitval of kortsluiting

CV Monteur

Voor problemen met uw verwarming, radiator of CV-ketel

Slotenmaker

Voor problemen met uw deuren, sloten of ramen.

Contact

070 345 95 59

U kunt ons bereiken op het bovenstaande telefoonnummer. Wij zijn maandag - vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 - 17:00

Vragen?

construction@erbeva.nl

U kunt ons ook mailen! Een van onze adviseurs neemt contact met u op.

Directe ondersteuning

070 345 95 59

Let op! Voor desbetreffende spoedklussen hanteren wij €75 startkosten boven op de spoedklus.

Directe ondersteuning nodig? Lees onze veel voorkomende vragen.

ERBEVA Construction kan direct ondersteuning bieden als een project spoed vereist. Wij kunnen op korte termijn hulp bieden dankzij onze flexibele medewerkers en ons brede netwerk van onderaannemers. Wij ontzorgen u volledig en snel, en blijven uw contactpersoon, ongeacht wie het werk uiteindelijk doet.

Naast onze eigen aannemers werken wij ook met onderaannemers. Dankzij onze ervaring van meer dan 40 jaar in de vastgoedmarkt, hebben wij een breed netwerk weten op te bouwen van allerlei gespecialiseerde onderaannemers binnen en buiten de Randstad. Zo kunnen wij relatief snel schakelen en u op voorzien van de juiste oplossing.

De kosten voor directe ondersteuning, naast de reguliere kosten van het project, betreffen voorrijkosten en administratiekosten. Deze kosten maken wij, omdat wij snel en vaak buiten reguliere werktijden moeten opereren.

Vanwege onze flexibele medewerkers en breed netwerk van collega’s kunnen we relatief snel schakelen. De snelheid waarmee wij aan de slag kunnen gaan is afhankelijk van de klus zelf. Op locatie kunnen wij samen met de aannemer u van verdere informatie voorzien. 

Jazeker, wij leveren onze diensten het hele jaar door. Dat betekent dat wij u ook in de zomermaanden van dienst kunnen zijn, indien spoed vereist is.

Op dit moment kunnen wij de directe ondersteuning alleen binnen de Randstad aanbieden. Wij werken er hard aan om binnen afzienbare tijd onze diensten ook buiten de Randstad aan te bieden.

We Fix It!

We Fix It!

Inspiratie of ideeën nodig voor uw klus?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en lees over hoe wij anderen hebben geholpen.

Heeft u ons binnenkort misschien nodig? Neem dan vrijblijvend contact met op ons op.