We Fix It!

Erbeva Construction

Wie zijn wij?

ERBEVA is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedmarkt in de Randstad. Een groep van specialisten, die zich binnen de vastgoedsector blijft onderscheiden door de geïntegreerde aanpak van een breed scala aan diensten, maar altijd met persoonlijke service. Er is geen project waar wij geen passende, innovatieve oplossing voor kunnen bieden.

Of het nu gaat om nieuwbouw, een aanbouw of een verbouwing, ERBEVA Construction biedt u te allen tijde een alles-in-een oplossing aan. Wij nemen u alles uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wat kunt u van ons verwachten?

Helder

Heldere afspraken en communicatie

Planning

Korte lijnen en duidelijkheid

Garantie

Op het door ons afgeleverde werk

Duurzaam

Langdurige innovatieve oplossingen

Onze werkwijze

Helder voor u uiteengezet!

Wij denken zoveel mogelijk met u mee. In onze werkwijze proberen we zo helder mogelijk met u te communiceren, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

HOE WERKT HET?

Alles op een Rij!

1 - Aanmelden

Neemt contact met ons op en legt uit wat er moet gebeuren.

2 - Opname

Wij maken een afspraak met u om de situatie te komen bekijken en de maten te opnemen.

3 - Offerte

U krijgt van ons een prijsopgave van de werkzaamheden en het verwachte tijdsbestek.

4 - Uitvoering

Wij doen het werk en controleren alles samen met u als het klaar is. Wij ontzorgen u volledig.

5 - Fixed
Busy male homeowner calls in delivery service via modern smartphone, makes order online

Directe ondersteuning?

Heeft u een spoedklus? of een verbouwing die niet kan wachten? Wij proberen uw klus zo snel mogelijk voor u op te pakken. Vraag naar de voorwaarden, een van onze medewerkers zal u te woord staan.

U kunt ons bereiken op 070 345 95 59

Veel voorkomende vragen?

ERBEVA Construction behoort tot de ERBEVA groep.  ERBEVA is een familiebedrijf in vastgoed. Wij helpen mensen al meer dan 40 jaar met oplossingen ten aanzien van hun woning of bedrijfspand. Zo hielpen wij onze klanten ook regelmatig met een verbouwing. Wij verwezen onze klanten dan naar aannemers om de verbouwing te verzorgen. Sinds 2015 verzorgen wij met ERBEVA Construction het hele verbouwtraject zelf. Wij kunnen bijna alles met onze eigen mensen. En als wij iets niet kunnen, dan schakelen wij een collega specialist in om dat te doen. ERBEVA blijft gewoon uw contactpersoon natuurlijk.

Of het nu gaat om nieuwbouw, een aanbouw of een verbouwing, ERBEVA Construction biedt u te allen tijde een alles-in-een oplossing aan. Wij nemen u alles uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Jazeker. Wij kunnen elke opdracht voor u verzorgen. Wij adviseren u over het budget, de veiligheid en praktische zaken. En als wij het niet alleen kunnen, dan vragen wij een van onze partners om te helpen. Wij blijven uiteraard uw contactpersoon. Zo houden we het helder en eenvoudig.

Een verbouwing is geen standaard opdracht. Elk project is weer anders dan het vorige. U kunt ons het beste een email sturen met enkele basisgegevens, zodat wij u kunnen bellen om de wensen door te nemen. Wij kunnen u ook dan beter van advies voorzien, voordat wij de opname komen doen.

Wij geloven in lokaal hoogwaardig vakmanschap, naast snelheid en flexibiliteit. Om dit te kunnen garanderen bieden wij op dit moment onze diensten alleen aan binnen de Randstad. Omdat de Randstad geen harde grenzen kent, kunt u bij twijfel het beste contact met ons opnemen.

ERBEVA Construction kan direct ondersteuning bieden als een project spoed vereist. Wij kunnen op korte termijn hulp bieden dankzij onze flexibele medewerkers en ons brede netwerk van onderaannemers. Wij ontzorgen u volledig en snel, en blijven uw contactpersoon, ongeacht wie het werk uiteindelijk doet.

ERBEVA Construction heeft een uitvoeringsgarantie, deze garantie beschermt de opdrachtgever tegen schade (verliezen), indien een aannemer niet slaagt om zijn contractuele verplichtingen na te komen. Wij werken met Bouwgarant aannemers indien de cliënt dit wenst of het project dit vereist.

Wij kunnen u alles uit handen nemen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is goed uw wensen duidelijk maken. Foto’s, plattegronden en voorbeelden helpen daar vaak bij. Wij overleggen in de offerte altijd welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren, zodat het voor alle partijen transparant is wat er precies wel en niet gedaan wordt.

Als de offerte akkoord is bevonden, vragen wij meestal een aanbetaling. Hiermee kunnen wij alvast materialen kopen. Daarna wordt in overleg afgesproken wat de betaaltermijnen zijn. Vaak wordt de betaling opgesplitst in delen. U hoeft dan pas te betalen als dat deel van de werkzaamheden gereed is. gedaan wordt.

We Fix It!

Inspiratie of ideeën nodig voor uw klus?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en lees over hoe wij anderen hebben geholpen.

Heeft u ons binnenkort misschien nodig? Neem dan vrijblijvend contact met op ons op.